Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

UPDATE: FIFA neagă total că vrea să modifice regulamentul pentru Cupa Mondială din Qatar! Toate detaliile

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20665119/1/qatar.jpg

UPDATE 22:00 - FIFA a emis un comunicat oficial şi a dezminţit toate informaţiile apărute în presa din Italia, cu privire la modificările de regulament.

"Ca urmare a anumitor articole şi zvonuri lansate astăzi (miercuri), FIFA doreşte să clarifice că nu va exista nicio modificare a regulilor privind durata meciurilor de fotbal pentru Cupa Mondială sau orice altă competiţie”, a anunţat forul mondial.

--------

Ştire iniţială

FIFA ar vrea să facă o schimbare uriaşă de regulament pentru Cupa Mondială din Qatar şi să se joace mai multe minute. Cea mai importantă competiţie a echipelor naţionale se va desfăşura în perioada 21 noiembrie – 18 dcembrie, anul acesta. 

Publicaţia Corriere dello Sport scrie că Gianni Infantino, preşedintele FIFA, a confirmat că vrea ca meciurile de la Cupa Mondială să aibă cel puţin 100 de minute. 

Această modificare de regulament ar avea şi ca scop combaterea tragerilor de timp, care sunt atât de enervante pentru spectatori şi spectacolul fotbalului. Aceeaşi sursă publică o statistică a CIES Football Observatory care precizează că în medie, în Champions League, mingea este în joc 60,2% din timp. 

„Estimările actuale sugerează că meciurile de la CM 2022 vor putea avea cel puţin 10 minute suplimentare pentru a rezolva această problemă (n.r - a timpului efectiv de joc). Propunerea a fost confirmată direct de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, care a vizitat recent Italia”, au scris jurnaliştii italieni. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri