Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

UPDATE | Omrani ratează prima convocare a carierei la naţionala Algeriei. Motivul pentru care nu poate onora telegrama

CFR Cluj Publicat pe 27 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20720636/1/omrani.jpg

Billel Omrani (28 de ani) a primit o veste excelentă după ce s-a făcut publică informaţia conform căreia nu va mai continua la CFR Cluj din această vară. Deşi e fără echipă acum, atacantul a fost convocat în premieră la naţionala Algeriei. Chiar dacă a fost în formă mai bună anii trecuţi, abia acum a primit telegrama Omrani.

UPDATE 17:00: Omrani ratează ceea ce trebuia să fie prima sa convocare la naţionala Algeriei! Atacantul a descoperit că nu se poate alătura lotului algerian din cauza faptului că paşaportul său este expirat şi nu are timpul necesar pentru a-l schimba, Algeria urmând să joace pe 4 iunie contra naţionalei din Uganda.

Atacantul Andy Delort, de la Nice, nu a mai ajuns la naţionala Algeriei, astfel că, apoi, s-a trimis telegrama către Omrani, care a fost convocat de urgenţă la naţionala Algeriei. Aşadar, fostul atacant al CFR-ului are şansa să debuteze pentru naţionala africană în partidele cu Uganda şi Tanzania din preliminariile pentru Cupa Africii, de la începutul lunii iunie.

În vârstă de 29 de ani, Omrani este născut în Franţa, din părinţi algerieni. El a debutat în fotbalul profesionist la Olympique Marseille şi a mai jucat la Arles-Avignon, unde a fost împrumutat un sezon. La Cluj, el este din 2016. Ca junior, Omrani a fost convocat la naţionalele Franţei under 19, 18 şi 17.

Omrani a anunţat chiar el plecarea de la CFR Cluj

Bilel Omrani a anunţat chiar el că va pleca de la CFR Cluj. El a spus că meciul cu Universitatea Craiova a fost ultimul pentru el la campioana României.

Suntem campioni, asta e important. Tot sezonul a fost foarte greu, mai ales dpă play-off. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR, nu ştiu ce va fi, nu rămân în România, doar la CFR aş sta”, a precizat Omrani.

47 de goluri şi 42 de pase decisive, în 209 jocuri oficiale, şi-a trecut în cont Billel Omrani pentru CFR Cluj, la care evoluează din toamna anului 2016. 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a atacantului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele