adplus-dvertising
Ultima oră
Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB. Care este condiţia. ”La ora asta vreau un atacant de 27-28 de ani” Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB. Care este condiţia. ”La ora asta vreau un atacant de 27-28 de ani”
Două brigăzi de arbitri din România vor oficia în Conference League Două brigăzi de arbitri din România vor oficia în Conference League
Baschetbalistul american Justin Carter va juca CSM Oradea Baschetbalistul american Justin Carter va juca CSM Oradea
”Eu voi sta pe bancă”. Prezenţă surprinzătoare la FCSB - Dunajska Streda ”Eu voi sta pe bancă”. Prezenţă surprinzătoare la FCSB - Dunajska Streda
Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia
Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur

Uşă închisă pentru Becali. Iftime: "Exclud acum transferul lui Mihai Roman la FCSB!"

FCSB Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796665/1/mrr.jpg


Valerfiu Iftime exclude, pentru moment, transferul lui Mihai Roman II la FCSB. Patronul lui FC Botoşani crede că vârful de atac mai are nevoie de un sezon în Moldova pentru a reveni la forma care l-a consacrat, apoi se poate gândi la o mutare.
 
Chiar dacă FC Botoşani a devenit, în timp, o adevărată pepinieră pentru FCSB, iar zvonurile îl dădeau pe Mihai Roman II drept noul elev al lui Nicolae Dică, versiunea lui Valeriu Iftime e alta. Becali nu i-a oferit 400.000 de euro, iar omul de afaceri din Moldova consideră că FC Botoşani are nevoie de atacant, iar Roman II de susţinerea clubului la care a ajuns după problemele cu inima care, la un moment dat, i-au pus cariera în pericol:
 
"Nu. M-a sunat şi pe mine cineva, dar nu am vorbit nimic cu domnul Becali. Mi se pare dificil pentru Mihai Roman să plece de la FC Botoşani în momentul ăsta. Au mai fost transferuri pe ruta asta, dar ar trebui să facem o mică corectură. Nu s-a oferit niciun ban la transferul lui Mihai Roman, nu e 400.000 de euro, aşa cum s-a spus. Şi nu am luat niciun ban la Soiledis. Au fost tranferuri şi o să mai fie, nu e închis.
 
Exclud acum transferul. Mihai Roman trebuie să joace un an la viteza lui de croazieră, adică să dea 20 de goluri, să fie marcator adevărat şi apoi poate să joace la o echipă mai bună.
 
FC Botoşani are nevoie acum de el şi cred că eu pot să îl ajut mai mult decât altă echipă în momentul ăsta, să joace meci de meci, să fie alimentat, respectat, încurajat că poate da mai mult ca fotbalist", a declarat Iftime, pentru Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele