Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

UTA a decis să-şi premieze jucătorii după înfrângerea din meciul cu FC U Craiova

UTA Arad Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20692363/1/fc-u-craiova-uta-1.jpg

UTA a decis să-şi premieze jucătorii după înfrângerea suferită, duminică, în meciul cu FC U Craiova, considerând că rezultatul a fost viciat de arbitrul Sorin Costreie.

"În urma evenimentelor petrecute în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câştigarea unui punct.

Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat şi, totodată, facem o invitaţie la moralitate şi integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susţinem cu toţii ideea unui fotbal mai bun, mai competent şi cu decizii în folosul lui şi nu împotriva lui", a precizat UTA, într-un comunicat.

Formaţia U Craiova 1948 a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

În minutul 48, Juan Bauza (FC U Craiova) a scăpat pe partea stângă, portarul Dragoş Balauru (UTA) a ieşit să-l deposedeze, dar a fost călcat pe gleznă de jucătorul gazdelor.

Surprinzător, arbitrul Sorin Costreie a dictat fault împotriva oaspeţilor şi, în urma acelei lovituri libere, Kovacici a marcat golul victoriei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele