Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

UTA a refuzat FCSB şi are planuri mari cu David Miculescu: "Nu-l va lăsa pe un milion de euro!"

Superliga Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20443258/1/mic-bun.jpg


Gigi Becali e nevoit să facă eforturi financiare considerabile dacă vrea să-l transfere la FCSB pe David Miculescu, atacantul în vârstă de 20 de ani al celor de la UTA. Agentul Bogdan Apostu a dezvăluit că şefii clubului arădean nu se vor despărţi de talentatul jucător decât dacă vor primi o ofertă mai mare de un milion de euro.
 
În vară, vicecampioana României a pus pe masă 600.000 de euro pentru a-l aduce pe Miculescu la Bucureşti, dar UTA nici nu a vrut să audă. Aproape de jumătatea unui sezon în care Miculescu a avut evoluţii apreciate, acesta e văzut drept punctul central al unui proiect ambiţios la Arad, iar un milion de euro nu ar fi de ajuns pentru a-l face să plece de sub comanda lui Laszlo Balint:
 
"A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate", a dezvăluit impresarul Bogdan Apostu.
 
De altfel, relaţiile dintre Becali şi clubul din Arad sunt destul de reci, după ce finanţatorul FCSB a încercat să nu plătească 150.000 de euro, sumă care i se cuvenea Bătrânei Doamne ca urmare a transferului de 11 milioane de euro al lui Dennis Man la Parma.
 
Arădenii îşi propun să nu mai rateze play-off-ul şi în această ediţie din Casa Liga 1, motiv pentru care nu au fost de acord să renunţe nici la brazilianul Roger, un alt reper ofensiv important:
 
"Tot ce s-a întâmplat din vară a demonstrat faptul că UTA poate să fie o pretendentă serioasă la locurile de play-off. UTA arată ca o echipă solidă, o echipă greu de învins, indiferent de adversar.
 
Există o ofertă concretă pentru Roger în momentul acesta, dar nu... decizia nu-mi aparţine mie, aparţine celor din conducerea clubului, dânşii sunt cei care decid dacă îl vor lăsa sa plece sau nu", a mai punctat Apostu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele