Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

UTA a renunţat la doi jucători înaintea returului cu Gloria Buzău. Contractele cu Bautista Cascini şi Romario Benzar, reziliate!

UTA Arad Publicat pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21214817/1/uta-plecari-romario-benzar-bautista-cascini.jpg

UTA a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de fotbaliştii Bautista Cascini şi Romario Benzar. Rezilierea contractelor s-a făcut pe cale amiabilă, culmea, chiar înaintea returului din barajul de menţinere-promovare în SuperLiga României, cu Gloria Buzău. Duelul de la Arad va fi LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică, de la ora 21:00.

Bautista Cascini a jucat în 37 de meciuri în tricoul roş-alb, a marcat două goluri şi a oferit trei pase decisive. De partea cealaltă, Romario Benzar a evoluat în 16 jocuri după semnarea contractului cu UTA, în ianuarie acest an.

UTA a ajuns astăzi la acorduri de reziliere pe cale amiabilă cu Bautista Cascini şi Romario Benzar.

Bautista Cascini a adunat 37 de meciuri în tricoul roş-alb, a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Romario Benzar a evoluat în 16 jocuri după semnarea contractului în ianuarie. 
Ambii au avut o contribuţie importantă la parcursul istoric pe care l-am avut în Cupa României, acolo unde UTA a acces până în faza semifinală.  

Le mulţumim celor doi şi le dorim multă baftă!”, a anunţat UTA pe site-ul oficial.

UTA va continua cu Mircea Rednic chiar dacă va retrograda în Liga 2

UTA se află în faţa retrogradării în Liga 2, urmând să dispute barajul pentru menţinerea în SuperLigă cu Gloria Buzău. Conducerea şi Mircea Rednic au anunţat ce se va întâmpla în cazul retrogradării, dar şi în cazul în care se va menţine UTA în prima divizie.

Deşi în ultimele zile s-a speculat pe seama faptului că Mircea Rednic va pleca de la UTA, se pare că planurile la nivel intern sunt altele, părţile fiind dispuse să continue colaborarea şi din vară, contractul fiind valabil până la finalul stagiunii următoare.

Alexandru Meszar, finanţatorul arădenilor, a dat asigurări că Mircea Rednic va rămâne la echipă indiferent de situaţie. ”Nu se pune problema să ne despărţim de Mircea Rednic. Avem contract semnat cu el până în 2024. Nu l-am adus pentru trei etape. Am luat în calcul şi varianta pe care nimeni nu şi-o doreşte, de a ajunge în Liga 2, şi tot cu el am gândit strategia. Sigur, sunt şi mulţi care ne vor răul. Vă spun sincer că avem încredere totată în Mircea Rednic.

Fotbalul este imprevizibil şi uneori lucruri se mai pot schimba. În ce context? Poate domnul Rednic nu va accepta, după acest meciuri de baraj, noua noastră politică. În trecut, am dat libertate totală pentru a face lotul şi am ajuns unde am ajuns. Acum, vrem să mergem pe jucători români şi pe tineri academie. E adevărat că domnul Rednic ştie de aceste dorinţe, i le-am expus înainte să ne apucăm de treabă împreună.

Această strategie se poate implementa treptat. Vrem să ajungem şi la salarii mai mici. Am stat mai bine când erau veniturile fotbaliştilor mai mici decât acum, când avem salarii spre 10.000 de euro. Eu îmi doresc ca acestea să fie între 5 şi 7 mii de euro.

De fiecare dată când sunt întrebat de obiectiv spun mereu că acesta este existenţa. Şi continuitatea. Faptul că suntem în prima ligă e cel mai important, că putem oferi asta Aradului, mai puţin contează locul, că e 7, că e 8. Restul ţine de ambiţia antrenorului şi a jucătorilor, noi oferim toate condiţiile pentru ca ei să facă performanţă”, a declarat Alexandru Meszar pentru ProSport, gânduri împărtăşite şi de Mircea Rednic. Precizările au fost făcute înaintea partidei tur cu buzoienii.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele