adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

UTA Arad a transferat doi jucători de la Gaz Metan Mediaş

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20740160/1/uta.jpg

UTA Arad profită de situaţia celor de la Gaz Metan Mediaş. Gruparea pregătită de Ilie Poenaru i-a transferat pe Cristian Maxim (19 ani) şi Raul Şteau (21 de ani), jucători ce au evoluat meci de meci în finalul stagiunii trecute pentru formaţia ce are un viitor incert.

Maxim este un produs al centruli de juniori de la Mediaş, în timp ce Şteau s-a format în Italia, la echipele U18 şi U19 ale celor de la Sassuolo.

A plecat şi unul dintre portari

Simion Bumbar (17 ani), portarul cu care Gaz Metan Mediaş a încheiat sezonul şi care a avut câteva intervenţii remarcabile şi-a găsit echipă. Acesta a semnat până în 2026 cu CSC 1599 Şelimbări, din Liga 2.

În cadrul echipei vor fi schimbări radicale pe acest post. Portarii: Cosmin Vâtcă (40 de ani), Rareş Gal (21 de ani) şi Alexandru Şerban (21 de ani) au plecat în această vară.

”CSC 1599 Şelimbăr a efectuat prima mutare pe piaţa transferurilor din punct de vedere al achiziţiilor! Tânărul portar Simion Bumbar a semnat un contract valabil până în anul 2026 cu «călăreţii roşii» şi va fi prezent la reunirea lotului programată pe data de 20 iunie”, este comunicatul divizonarei secunde.

  • Bumbar are 7 partide în Casa Liga 1, toate în tricoul celor de la Mediaş, formaţie care cel mai probabil nu se va înscrie în Liga 2 în viitorul sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele