Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo

UTA Arad anunţă despărţirea de şase jucători: "Vom merge pe drumuri separate, dar aportul lor la superba performanţă rămâne consemnat pentru totdeauna"

UTA Arad Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

UTA Arad, formaţie nou-promovată în Liga 1, a anunţat, sâmbătă seară, că s-a despărţit de şase jucători.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19445587/1/uta.jpg

Cristian Puşcaş, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crişan, Andrei Rus şi Alexandru Ciucur şi-au încheiat contractele cu Bătrâna Doamnă şi nu vor continua la formaţia arădeană şi în Liga 1.

"Vom merge pe drumuri separate, dar aportul lor la superba performanţă reuşită în această vară rămâne pentru totdeauna consemnat în povestea UTA-ei. Contractele lui Cristian Puşcaş, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crişan, Andrei Rus şi Alexandru Ciucur cu UTA nu vor fi prelungite pentru sezonul 2020-2021.

Pentru toată perioada petrecută alături de noi şi - mai ales - pentru contribuţia la promovare, le mulţumim! Mult succes în paşii următori ai carierelor tuturor!", se precizează în comunicatul celor de la UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele