Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

UTA Arad, decimată pentru meciul cu FCSB. ”Putem spune că e măcel!”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21042959/1/uta.jpg

FCSB a intrat într-o serie excelentă de rezultate, iar următorul meci din Superliga va fi duminică, contra celor de la UTA Arad, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Alexandru Meszar a declarat că arădenii au probleme mari de lot pentru meciul cu vicecampioana României. Vor lipsi din apărare patru jucători: Romario Benzar, Marko Vukcevic, Erion Hoxhallari şi Andrei Chindriş.

”Noi am suferit mult, am pierdut patru jucători, care sunt foarte importanţi pentru noi.

Romario Benzar e accidentat de săptămâna trecută, de la meciul cu Farul, Vukcevic aţi văzut ce a păţit şi nu ştim dacă mai putem să ne bazăm pe el în viitorul apropiat.

Hoxhallari a luat al patrulea galben şi Chindriş a luat al patrulea galben. Deci din linia de fund, o să avem cu patru jucători mai puţini la meciul cu FCSB. Putem spune că e măcel!

Ne bucurăm că vom juca cu stadionul plin meciul, avem o responsabilitate mare, şi e păcat pentru că acest public minunat suferă. Nu avem arme! Noi facem comunicate pe care nu le citeşte nimeni”
, a declarat Meszar, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele