Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

UTA, fără 9 jucători de bază înaintea meciului cu Dinamo. Decizia luată de Mircea Rednic

UTA Arad Publicat pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21588758/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1-1-1.jpg

Dinamo şi UTA Arad se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:30, în ultima etapă din play-out. Duelul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mircea Rednic a anunţat înaintea partidei cu Dinamo, că UTA va folosi cel mai bun prim 11, dar se pare că lucrurile s-au schimbat în ziua meciului. Arădenii au făcut deplasarea la Bucureşti fără nouă jucători de bază ai echipei.

Printre ei se numără Alexandru Benga, Kemar Lawrence, Diogo Rodrigues, Fabry, Florin Iacob şi Raul Stanciu, scrie Sport Arad. Pe lângă aceştia, nici Vlad Morar şi Marcelo Freitas nu au făcut deplasarea, ei plecând deja de la echipă.

„Florin (n.r. - Iacob) nu mai face deplasarea, nu că ar avea probleme, are ceva, o încărcătură pe cvadriceps, dar am stabilit cu el şi cu Kucher acum şase etape, le-am spus clar că vor avea trei şi trei. Acum e rândul lui Kucher să apere. Am ales meciurile în funcţie de ce am crezut eu că am nevoie, unde Florin e foarte bun la jocul de picior. Acum am ţinut cont şi că Dinamo e foarte periculoasă la faze fixe, că au talie şi am decis să apere Kucher.

S-ar putea să-l debutez şi pe Denis (n.red. Bocean-Lungu, al treilea portar din lot, 21 de ani) dacă scorul îmi permite şi dacă nu. Oricum, în afara jurnaliştilor din Arad, prea puţină lume din presa centrală, a remarcat că noi am abordat ultimele partide cu trei jucători sub vârstă titulari.

O să vină şi Vâlcu cu noi, un mijlocaş central care mie mi-a plăcut mult şi pe care am reuşit să-l facem. La un meci cu o asemenea încărcătură nu vreau să am jucători care să găsească alibiuri dacă nu joacă bine sau dacă greşeşte. Cei care vor pleca mâine la Bucureşti din punct de vedere al sănătăţii sunt 100%”, a spus Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele