adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

UTA nu îl lasă pe Otele la CFR Cluj aşa uşor. Condiţia impusă de clubul arădean ca să îl cedeze pe jucător

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21004453/1/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-20-08-2022.jpg

Philip Otele s-a înţeles cu CFR Cluj pentru a se alătura formaţiei antrenate de Dan Petrescu în acestă vară, dar ardelenii îşi doresc să îl aducă în fereastra de iarnă. UTA nu concepe să îl cedeze pe gratis şi a cerut o sumă de bani în locul jucătorului.

Attila Brosovszki, vocea team-managerului grupării arădene, a dezvăluit că suma pe care o cere UTA în schimbul nigerianului de 23 de ani este de 100.000 de euro.

”Bineînţeles, Otele a semnat cu cei de la CFR Cluj (n.r. - acord valabil începând din vară). Momentan, este jucătorul nostru, se antrenează cu noi. Dacă cei de la CFR îşi doresc, într-adevăr, să-l ia de acum şi nu să aştepte până la vară, cu siguranţă vor trebui să plătească o anumită sumă pentru ca jucătorul să fie eliberat. 

Da, suma ar fi de 100.000 de euro. Dar până nu se parafează ceva clar şi nu se ajunge la un acord, e clar, Otele nu are cum să plece de la UTA!”, a spus Attila Brosovszki, la Pro Arena.

  • Otele este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.
  • Nigerianul a marcat 10 goluri şi a oferit două pase decisive, în cele 40 de meciuri jucate pentru UTA.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele