Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

UTA va continua cu Mircea Rednic chiar dacă va retrograda în Liga 2. Precizările conducerii arădene

Superliga Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21135972/1/mircea-rednic-uta.jpg

UTA se află în faţa retrogradării în Liga 2, urmând să dispute barajul pentru menţinerea în SuperLigă cu Gloria Buzău. Turul va fi în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică, de la ora 14:00, iar înaintea întâlnirii conducerea şi Mircea Rednic au anunţat ce se va întâmpla în cazul retrogradării, dar şi în cazul în care se va menţine UTA în prima divizie.

Deşi în ultimele zile s-a speculat pe seama faptului că Mircea Rednic va pleca de la UTA, se pare că planurile la nivel intern sunt altele, părţile fiind dispuse să continue colaborarea şi din vară, contractul fiind valabil până la finalul stagiunii următoare.

Alexandru Meszar, finanţatorul arădenilor, a dat asigurări că Mircea Rednic va rămâne la echipă indiferent de situaţie. ”Nu se pune problema să ne despărţim de Mircea Rednic. Avem contract semnat cu el până în 2024. Nu l-am adus pentru trei etape. Am luat în calcul şi varianta pe care nimeni nu şi-o doreşte, de a ajunge în Liga 2, şi tot cu el am gândit strategia. Sigur, sunt şi mulţi care ne vor răul. Vă spun sincer că avem încredere totată în Mircea Rednic.

Fotbalul este imprevizibil şi uneori lucruri se mai pot schimba. În ce context? Poate domnul Rednic nu va accepta, după acest meciuri de baraj, noua noastră politică. În trecut, am dat libertate totală pentru a face lotul şi am ajuns unde am ajuns. Acum, vrem să mergem pe jucători români şi pe tineri academie. E adevărat că domnul Rednic ştie de aceste dorinţe, i le-am expus înainte să ne apucăm de treabă împreună.

Această strategie se poate implementa treptat. Vrem să ajungem şi la salarii mai mici. Am stat mai bine când erau veniturile fotbaliştilor mai mici decât acum, când avem salarii spre 10.000 de euro. Eu îmi doresc ca acestea să fie între 5 şi 7 mii de euro.

De fiecare dată când sunt întrebat de obiectiv spun mereu că acesta este existenţa. Şi continuitatea. Faptul că suntem în prima ligă e cel mai important, că putem oferi asta Aradului, mai puţin contează locul, că e 7, că e 8. Restul ţine de ambiţia antrenorului şi a jucătorilor, noi oferim toate condiţiile pentru ca ei să facă performanţă”, a declarat Alexandru Meszar pentru ProSport, gânduri împărtăşite şi de Mircea Rednic.

Gloria Buzău - UTA, duminică, ora 14:30, la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Partida dintre Gloria - Buzău şi UTA Arad, care va conta pentru barajul de barajul de menţinere/promovare din fotbalul românesc, va avea loc duminică, de la ora 14:30, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

  • Mai mult decât atât, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro

UTA pleacă cu prima şansă la a scăpa de retrogradare. Arădenii au avut un sezon foarte modest, dar sosirea lui Mircea Rednic la echipă a părut că a mai revitalizat gruparea. Clubul din vestul ţării va avea totuşi o misune dificilă, deoarece Gloria Buzău nu are nimic de pierdut. 

Poli Iaşi şi Oţelul au promovat direct în Superligă, iar Dinamo, aflată pe locul 4, cu 46 de puncte, va juca barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeş.

Tot la barajul de promovare/retrogradare vor juca UTA Arad şi Gloria Buzău, locul 5 din Liga 2.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele