Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

”Va fi senzaţia Ligii 1”. Adrian Mititelu crede că a dat lovitura cu ultimul transfer

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21133331/1/adrian-mititelu-2023.png

Mijlocaşul ofensiv Moses Abbey, în vârstă de 20 ani, a semnat cu FCU Craiova un contract valabil până la finalul următorului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani.

Tânărul jucător ghanez a evoluat în acest sezon pentru formaţia Ravenna, din al patrulea eşalon al Italiei. Abbey este unul dintre cei mai prolifici jucători ai Ravennei în sezonul 2022/2023, reuşind să înscrie de nouă ori şi să ofere şapte pase de gol în 34 apariţii.

Adrian Mititelu este de părere că Abbey va face senzaţie în viitorul sezon din Superliga şi a punctat că mijlocaşul se aseamănă la fizic cu Diego Maradona.

”Abbey va fi senzaţia Ligii 1, o să-l vedeţi! Ştiţi că am ochi, greu ratez eu. Va fi un jucător la fel de interesant ca Bahassa. Are ceva ce foarte greu găseşti. Are tehnică în regim de viteză foarte mare şi execuţii. Va înnoda picioarele fundaşilor din Liga 1.

Are 1,64 metri, înălţimea lui Diego Maradona. Aşa cred eu, poate fac afirmaţii aiurea”
, a spus patronul oltenilor, pentru Fanatik.

Născut în Accra, mijlocaşul a jucat numai în Italia pentru echipele Rende Calcio şi Ravenna FC. Mijlocaşul a fost monitorizat o perioadă de formaţia AS Roma.

El a debutat în fotbalul profesionist în urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Rende Calcio, la vârsta de 18 ani şi 6 luni, într-o partidă câştigată de echipa sa împotriva celor de la Città di Avireale, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri