Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21402234/1/gnohere.jpg

Harlem Gnohere (35 de ani) a intrat pe final de carieră. Fostul golgheter al României a ajuns să joace în Liga 5 din Belgia, la FC Flenu.

Fost atacant la Dinamo şi FCSB, ”Bizonul” nu a mai dat randament după ce a plecat din România. În 2022 a semnat cu Mouscron, dar nu s-a impus.

Din vara lui 2022 a fost liber de contract, iar acum trage să revină la o formă fizică optimă, scriu cei de la Walfoot.be.

Harlem Gnohere a refuzat să revină în România. Motivul invocat de fostul atacant al FCSB-ului

 

"Au fost echipe din România care m-au sunat, dar nu am dat curs, pentru că erau departe. Doar Bucureştiul mă interesa, pentru a putea să ajung uşor la familia mea, cu avionul. Deci nu m-au interesat.

Mintea îmi spune că încă pot să joc. Dacă creierul îmi va da posibilitatea să fac efortul necesar, voi continua fără probleme. Dacă îmi va spune să mă opresc, dacă nu o să mă mai simt pregătit din punct de vedere fizic, mă voi opri.

Pentru moment, nu pot să spun cu siguranţă dacă mă voi retrage sau nu. Un singur lucru este sigur: dacă voi continua, voi da 100%.

Ceea ce mă interesează cu adevărat este un proiect sportiv interesant, mă interesează şi ideea de antrenorat, de asemenea. Dacă voi reuşi să îmi iau diploma, mi-ar plăcea să fac parte din staff-ul unei echipe ca antrenor pentru atacanţi sau ceva de genul acesta.

Da, sunt pregătit să fiu antrenor, deja îmi antrenez copiii, pe cei trei băieţi. Îmi place să fiu pe teren, să dau sfaturi, am plăcerea să transmit ceea ce ştiu”, a spus Gnohere, potrivit Sport.ro.

Plecat de la FCSB la Mouscron în vara lui 2022, când era cotat la 1.3 milioane de euro, Gnohere a marcat doar două goluri în peste 30 de meciuri jucate la Mouscron. Acum, a ajuns să nu mai aibă cotă pe Transfermarkt.

Gnohere a jucat şi pentru Dinamo în campionatul nostru, dar mai puţin. În 59 de meciuri şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de 24 de ori şi a pasat decisiv de 8 ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri