adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Văduva lui Kobe Bryant a obţinut despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari în cazul cu privire la fotografiile făcute la locul accidentului din 2020

Baschet Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21037306/1/twiiter-1.jpg

Văduva lui Kobe Bryant a obţinut despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari în cazul cu privire la fotografiile făcute la locul accidentului din 2020

Comitatul Los Angeles îi va plăti văduvei lui Kobe Bryant despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari, într-un proces cu privire la acuzaţii că poliţişti şi pompieri au distribuit fotografii făcute după tragicul accident de elicopter din 2020, relatează Reuters.

“Ziua de astăzi marchează punctul culminant al luptei curajoase a doamnei Bryant pentru a-i trage la răspundere pe cei implicaţi în acească conduită grotescă. Ea a luptat pentru soţul ei, pentru fiica ei şi pentru toţi cei din comunitate care au avut parte de aceeaşi lipsă de respect pentru familiile lor”, a declarat Luis Li, avocatul Vanessei Bryant.

Li a precizat că despăgubirile sunt de 28,85 milioane de dolari, sumă care include cele 15 milioane de dolari decise ca despăgubiri de un tribunal federal în august 2022, când pompieri şi poliţişti au fost găsiţi vinovaţi de încălcarea intimităţii şi de provocarea de daune emoţionale.

Vanessa Bryant a dat în judecată comitatul Los Angeles, după ce salvatorii au distribuit fotografii cu starul NBA, fiica acestuia şi alte victime ale teribilului accident din 2020. Fotografiile nu au devenit publice, însă cei nouă juraţi au decis în 2022 că faptul că s-au făcut fotografii cu victimele şi s-au trimis imaginile la alte persoane reprezintă o încălcare gravă a intimităţii şi a afectat-o emoţional pe văduva starului din NBA.

Fotografiile au circulat în mare parte între angajaţi ai biroului şerifului şi pompieri de la diverse staţii, uneori chiar într-un context de divertisment, inclusiv fiind arătate de către unii angajaţi care jucau jocuri video şi de alţii care participau la un eveniment de premiere. Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului.

Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele