Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Val de critici după penaltiul primit de Anglia în meciul cu Danemarca. Mourinho: ”Nu a fost, sunt dezamăgit”

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20281751/1/anglia.jpg

Penaltiul primit de Anglia în meciul cu Danemarca a fost aspru criticat pe reţelele de socializare şi în tot mediul online. În afara suporterilor, numeroşi oameni de fotbal s-au declarat dezamăgiţi de modul în care Anglia a obţinut calificarea în finala Euro-2020.

"It's diving home", a scris jurnalistul italian Tancredi Palmeri, corespondent al postului BeIN Sports. El a făcut un joc de cuvinte plecând de la expresia "It's coming home", folosită de fanii englezi pentru a anunţa că trofeul se va întoarce în ţara în care a fost inventat fotbalul. Cuvântul "diving" face referire la "plonjonul" prin care Raheem Sterling l-a păcălit pe arbitrul Daniel Makkelie şi sistemul VAR, la căderea sa spectaculoasă în careu.

"A câştigat echipa mai puternică. Anglia a meritat-o ​​şi au fost fantastici, dar pentru mine nu este niciodată penalti. La acest nivel, într-o semifinală europeană, chiar nu am înţeles decizia. Sunt fericit pentru Anglia, dar ca om de fotbal sunt dezamăgit de decizia care a fost luată", a spus antrenorul Jose Mourinho, potrivit gazzetta.it.

"Cu cinci secunde înainte ca Sterling să ia balonul, a mai existat o minge pe teren şi i-am făcut semn celui de-al patrulea oficial (n.r. - Ovidiu Haţegan), dar jocul a continuat. Şi apoi şi-a întins piciorul. Nu a fost un fault de penalti", a spus selecţionerul danez Hjulmand.

"Anglia se califică în finală după prelungiri şi cu controverse", a titrat marca.com.

"Nu e panalti", a scris fpe Twitter fostul internaţional francez Bixente Lizarazu.

Şi baschetbalistul muntenegran Nikova Vucevici de la Chicago Bulls a spus că nu a fost penalti: "Nu pot să cred că au acordat penalti în favoarea Angliei. Ce glumă!".

Însă Sterling susţine că a fost penalti. "Este clar fault", a asigurat Sterling după meci, la microfonul ITV. "Am intrat în careu, el a întins piciorul şi a fost un penalti evident", a continuat jucătorul de la Manchester City.

Anglia a învins, miercuri, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, reprezentativa Danemarcei şi s-a calificat în premieră în finala unui turneu final al Campionatului European, în care va întâlni Italia.

Au marcat: Kjaer '39 (a), Kane '104 / Damsgaard '30.

În minutul 102, Sterling a obţinut uşor un penalti, după ce a "plonjat" acuzând o intervenţie asupra sa a lui Maehle. Faultul a fost confirmat de VAR. Kane a executat lovitura de la 11 metri, Schmeichel a respins în faţă şi tot atacantul de la Tottenham a trimis balonul în poartă.

Anglia va întâlni în finală Italia. Ultima partidă a competiţiei va avea loc duminică, de la ora 22.00, tot pe Stadionul Wembley.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele