Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Val de indignare în Japonia! Sute de mii de japonezi cer anularea Jocurilor Olimpice

JO 2020 Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20186780/1/img-022676-2018-1.jpg

Peste 352.000 de japonezi au semnat o petiţie pentru anularea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din perioada 23 iulie – 8 august.

Petiţia online numită "Anulaţi Jocurile Olimpice pentru a ne proteja vieţile" a fost lansată la începutul lunii mai de Kenji Utsunomiya, avocat şi fost candidat la postul de guvernator al oraşului Tokyo.

Potrivit acestuia, viteza cu care s-au strâns aceste semnături arată că japonezii se opun organizării JO.

"Problema este de a şti cui dăm prioritate: vieţii sau unui eveniment numit Jocurile Olimpice", a declarat Utsunomiya.

Prin această petiţie se cere guvernatoarei oraşului Tokyo, Yuriko Koike, să ceară Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) să anuleze JO. "CIO are dreptul de a lua decizia de a anula sau nu JO, dar Tokyo, în calitate de oraş gazdă, ar trebui să ceară imediat CIO anularea competiţiei", a mai spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele