Ultima oră
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

Valencia a fost sancţionată pentru rasismul suporterilor, iar cartonaşul roşu primit de Vinicius a fost anulat

Real Madrid Publicat pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21133918/1/twitter-vini-jr-1.jpg

Clubul Valencia a fost sancţionat cu închiderea parţială a stadionului la cinci meciuri, ca urmare a manifestărilor rasiste la adresa fotbalistului echipei Real Madrid, Vinicius Junior, inforrnează Reuters.

În plus, Valencia a primit o amendă de 45.000 de euro.

Pe de altă parte, federaţia spaniolă a anunţat anularea cartonaşului roşu primit de Vinicius Junior la meciul cu Valencia.

Şapte persoane au fost reţinute de poliţia spaniolă, fiind acuzate de infracţiuni motivate de ură, inclusiv după jignirile rasiste adresate duminică lui Vinicius.

Fotbalistul echipei Real Madrid, Vinicius Junior, a fost ţinta rasismului publicului la meciul de duminică seară, din deplasare, cu Valencia, pierdut de madrileni cu scorul de 0-1.

Meciul a fost întrerupt zece minute, după ce în minutul 65 Vinicius a intrat în conflict cu fanii Valenciei. Acelaşi Vinicius a primit cartonaş roşu în minutul 90+7, după un conflict cu jucătorii ”liliecilor”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele