Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Valentin Mihăilă a decis asupra viitorului său!

Stranieri Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21128872/1/vm.jpg

Cu doar o etapă rămasă de disputat în Serie B, Parma are locul de play-off asigurat. Mai mult decât atât, o victorie cu Venezia ar putea duce echipa de pe Stadio Ennio Tardini direct în semifinalele competiţiei, asta dacă Sudtirol s-ar încurca în deplasarea de la Modena.

Din lotul triplei câştigătoare Coppa Italia fac parte doi internaţionali români, Denis Man şi Valentin Mihăilă. Referitor la mijlocaşul transferat de la Universitatea Craiova, el a oferit în această săptămână un interviu pentru site-ul Parmei şi a părut hotărât să îşi continue cariera în Emilia-Romagna.

Vrem să câştigăm ultimul meci. Ne dorim să terminăm cât mai sus, pe locul patru. Apoi, vom juca în play-off, unde orice se poate întâmpla. A fost un sezon dificil pentru mine, începusem foarte bine, dar apoi au urmat accidentările.

Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, însă îmi doresc să joc mai mult. Viitorul meu? Am contract cu Parma şi rămân aici! Mă gândesc să joc doar la Parma!”, a declarat Mihăilă.

Transferat în urmă cu doi ani şi jumătate de la Universitatea  Craiova pentru 9,1 milioane de euro, Mihăilă a fost împrumutat pentru returul sezonului 2021/2022 în Serie A, la Atalanta.

Cotat la 3,5 milioane de euro pe transfermarkt, târgovişteanul de 23 de ani a strâns 46 de meciuri şi a marcat de 9 ori. De asemenea, Mihăilă a oferit şi şase pase decisive în cele trei sezoane petrecute în Italia.

Parma îşi dispută meciul cu Venezia, ultimul din sezonul regular, în faţa propriilor suporteri, vineri, de la ora 21:30.

Articol scris de Tudor Moisa 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele