Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21597230/1/vm.jpg

Valentin Mihăilă nu a răspuns la întrebarea cu privire la viitorul său. Fotbalistul a promovat în Serie A cu Parma, dar nu e sigur că va continua la echipa unde joacă şi Dennis Man.

Mihăilă a punctat faptul că tot focusul său este pe Campionatul European de luna viitoare.

”Toată lumea mă întreabă dacă rămân la Parma. Eu am contract cu Parma încă un an de zile, m-am gândit doar să promovăm în Serie A şi acum mă gândesc doar la Campionatul European.

De trei ani, de când am retrogradat, aşteptăm să promovăm. Este o mândrie să joci la Parma şi să joci în Serie A”, a explicat Mihăilă, conform celor de la gds.ro.

 

Recent, impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că va începe negocierile cu formaţia italiană pentru prelungirea contractului lui Valentin Mihăilă.

Reprezentantul internaţionalului român a mai spus că primele discuţii între cele două părţi vor avea loc în aproximativ două săptămâni.

„Situaţia lui Valentin Mihăilă este foarte bună (râde). Nu ne grăbim, o să avem timp să stăm de vorbă după câteva zile de vacanţă. Am purtat deja câteva discuţii cu Parma pentru un nou contract şi eu cred că vom începe negocierile în cel mult două săptămâni”, a declarat Giovanni Becali, conform Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele