Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Valentin Mihăilă poate rata primele meciuri din preliminariile EURO 2024, după accidentarea suferită în tricoul Parmei

Echipa nationala Publicat pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21012025/1/edi-iordanescu-11.jpg

Valentin Mihăilă s-a accidentat în ultimul meci jucat pentru Parma, în Serie B, iar diagnosticul medicilor nu e unul chiar bun. Mijlocaşul va lipsi de pe teren în jur de o lună şi jumătate, fiind găsit cu ruptură musculară de gradul doi.

Parma a învins, pe teren propriu, scor 2-0, Genoa, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Serie B, iar Valentin Mihăilă a avut probleme şi a ieşit de pe teren după doar 15 minute. Acum, a venit şi verdictul medicilor, care au pus diagnosticul de ruptură musculară de gradul doi, conform Fanatik.

Ca orice părinte, este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriţi să joci… Vedem, va face un RMN şi toate drumurile duc spre o nouă ruptură musculară, durerile au fost la fel.

Problema este că prea repede a ieşit de pe teren, adică te recuperezi la un picior timp de două luni de zile, iar acum intervine la celălalt. Păcat, copilul se pregăteşte bine şi îşi face datoria, este apreciat la Parma de tot staff-ul şi toată lumea, iar el nu poate să dea randamentul care trebuie”, a declarat Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin Mihăilă.

În acest sezon, Mihăilă a prins totuşi 12 meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit trei pase decisive, dar este în pericol să rateze meciurile echipei naţionale din debutul în preliminariile EURO 2024, cu Andorra şi Belarus, din 25 şi 28 martie.

  • Preliminariile EURO 2024 sunt LIVE pe Prima TV!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pe lista unei echipe din Serie B

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au intrat în atenţia unei echipe de Serie B care îşi doreşte să ajungă în primul eşalon al fotbalului italian.

Pisa, echipă la care se află Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus, şi-ar dori să îi aducă pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, dar sumele cerute de Parma pentru cei doi jucători sunt peste puterile financiare ale clubului de pe locul 5 în Serie B.

Acestă situaţie s-ar putea schimba dacă Pisa ar reuşi să promoveze în Serie A, iar Parma nu.

Căutăm un atacant care să aibă caracteristici diferite faţă de cei pe care-i avem în lot. Piaţa de la Parma? Nu ştiu, are o echipă echilibrată, cu jucători de calitate şi multe alternative.

Dacă va exista vreo oportunitate, vom face ceva. Dar pentru mine Parma, împreună cu Genoa, au impresionat cel mai mult. În opinia mea, Parma are o echipă mai bună decât anul trecut.

Anul acesta am reuşit să vin pe Tardini de câteva ori, anul trecut am făcut-o de mai multe ori pentru că meciurile Pisei nu s-au suprapus, iar Man şi Mihăilă sunt doi jucători excelenţi. Îi cunoaştem şi i-am apreciat mereu. Când Marin îmi vorbeşte despre ei, îmi spune că sunt ieşiţi din comun.

Un alt jucător extraordinar este Moruţan, dar nu mai este nicio surpriză. Îi cunoaştem calităţile şi l-am transferat în speranţa că vom ajunge în Serie A”, a declarat Giovanni Corrado pentru emisiunea ”Calcio Mercato”, conform pianetaserieb.it.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri