Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Valentin Mihăilă se va întoarce la Parma din vară. Şansele să fie cumpărat definitiv de Atalanta sunt foarte mici

Stranieri Publicat pe 20 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20680182/1/mihaila-1.jpg

Valentin Mihăilă are şanse foarte, foarte mici spre zero să rămână la Atalanta şi din vară, să fie cumpărat definitiv de la Parma, iar presa din Italia notează şi ea acest lucru. Mijlocaşul român va reveni în Serie B la finalul campionatului, pentru că nu mai poate prinde ” în 50% dintre meciurile Atalantei, măcar 20 de minute pe meci”, aşa cum precizează o clauză dintre cele două cluburi.

În plus, jurnaliştii din Italia notează că ”prestaţiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv”. Astfel, el se va întoarce în Serie B vara care vine.

Doar şase meciuri (101 minute) a evoluat Valentin Mihăilă pentru Atalanta în acest sezon, de când a fost împrumutat de la Parma.

Mihăilă, remarcat de Totti

Impresarul Victor Becali a povestit că Valentin Mihăilă a fost remarcat cu mult înainte să se transfere în Serie A, chiar de legendarul Francesco Totti. 

Totti s-a apucat de impresariat după ce s-a retras de la AS Roma şi a pus ochii pe Mihăilă când acesta era la Universitatea Craiova. Românul s-a transferat în 2020 la Parma, pentru 9 milioane de euro, iar apoi a bifat o mutare impresionantă la Atalanta.

Victor Becali a relatat pe scurt ce a discutat cu formidabilul fost atacant italian.

„E prima dată când spun asta. Totti şi-a făcut o agenţie de impresariat, în Italia. Şi am vorbit la telefon, prin apel video, cu el despre jucători. Şi el zicea: <<Victor, Mihăilă! Mihăilă!>>. El zicea despre Mihăilă. 

De abia apăruse Mihăilă, la Craiova era, da. Şi el spunea <<Mihăilă, Mihăilă>>. Acum o avea şi el ceva ochi, Totti. El zicea că singurul care-l interesează e Mihăilă. Păi, uite că a nimerit-o.  

Piţurcă l-a văzut atunci pe Mihăilă şi Dan Petrescu mi-a spus că e jucător”, a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele