Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Valentina Elisei Ardean va avea meci de retragere în noua Sală Polivalentă din Bistriţa

Handbal Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20745551/1/alice-cristina.jpg

Handbalista Valentina Elisei Ardean, care şi-a încheiat cariera la Gloria Bistriţa în 2022, va avea parte de un meci de retragere în luna august, în noua Sală Polivalentă din oraş.

Gloria Bistriţa, club care aniversează Centenarul în 2022, a pregătit mai multe evenimente în această vară. Unul din ele, aşa cum a anunţat şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, este un spectacol destinat handbalului, în luna august, când va fi inaugurată noua Sală Polivalentă la un turneu internaţional la care au mai fost invitate echipe din Ungaria, Franţa şi România.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20745551/2/sala-bistrita.jpg

Turneul va fi precedat de un meci emoţionant, cel de retragere a extremei Valentina Elisei Ardean, ocazie cu care va fi prezentat şi lotul echipei Gloria Bistriţa pentru stagiunea 2022-2023. În acest meci, Gloria ar urma să joace cu o selecţionată naţională.

Liga Naţională va începe în 28 august, iar Gloria Bistriţa va juca în prima etapă în deplasare, cu HC Zalău.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele