Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Valeriu Iftime a dezvăluit pe cine vrea să aducă antrenor la Botoşani. ”Poate printre cei mai citiţi antrenori pe care îi are România”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20734163/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime a încercat, prin intermediari, să-i propună lui Mirel Rădoi postul de antrenor al lui FC Botoşani, dar fostul selecţioner nu a acceptat. Rămas fără Marius Croitoru, omul de afaceri din Moldova e aproape să-i găsească un înlocuitor cu licenţa PRO.

Patronul moldovenilor s-a reorientat şi a dezvăluit că ar vrea să aducă un antrenor român, ce deţine licenţa PRO, dar nu a dat detalii şi despre numele acestuia.

”Am promis că vă spun, dar m-am debusolat. La momentul respectiv, eram aproape hotărât că vine cineva. Dar, între timp, poi am primit nişte telefoane şi am zis să iau o decizie mâine. Nu am visat bine aseară. Chiar nu ştiu, sincer. Am două 2-3 variante, toţi români, care au antrenat în Liga 1.

Mirel Rădoi nu. Aş vrea să fie, dar nu aş vrea să complic lucrurile atât de mult. El este un antrenor care vrea performanţă. Nu am vorbit cu el. Am avut doar un mic schimb de informaţii, la un moment dat. Noi avem un club care are un anumit statut şi pe care vreau să îl păstrez. Un club cu un buget echilibrat, de 5 milioane de euro, care face un fotbal cât poate de frumos, dar trebuie să se întreţină.

Licenţă PRO şi poate printre cei mai citiţi antrenori pe care îi are România. Este la un club, dar nu este principal. Are licenţă PRO şi este tobă de fotbal. Vă garantez că mâine, când m-am hotărât, vă anunţ”,
a spus Iftime, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele