Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Valeriu Iftime a sesizat o oportunitate de afaceri după amicalul cu Viktoria Plzen: "Au notat două-trei nume de la noi"

FC Botoșani Publicat pe 8 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20768124/2/mv.jpg


FC Botoşani a remizat cu Viktoria Plzen, scor 0-0, în ultimul meci amical al cantonamentului din Austria, iar partida cu deţinătoarea titlului din Cehia îi poate aduce lui Valeriu Iftime oportunităţi de afaceri.
 
Patronul moldovenilor s-a declarat mulţumit de modul în care au mers lucrurile în stagiul de pregătire autriac, dar şi de faptul că mai mulţi jucători de la FC Botoşani le-au părut interesanţi celor de la Viktoria Plzen, echipă care va lupta pentru calificarea în Liga Campionilor 2022/2023:
 
"A fost un cantonament reuşit, cu multe lucruri mulţumitoare. Nu întâmplător am avut în program meciuri amicale interesante, cu adversari precum FC Basel sau Plzen. FC Botoşani devine un nume cunoscut. Cehii au notat două-trei nume de la noi, la ce replică bună am dat. Este devreme însă să avansăm în direcţia unui eventual transfer", a declarat Iftime, pentru Sport Total FM.

Spre play-off cu Teja şi un decar din Israel!

La fel ca în fiecare dintre ultimele sezoane, FC Botoşani îşi propune calificarea în play-off, obiectiv care lui Iftime i se pare realizabil, în special datorită lucrurilor bune pe care le-a văzut la Mihai Teja:
 
"Plecăm la drum cu acelaşi obiectiv, play-off-ul. Pentru ca şansele să crească mai aducem un decar adevărat din Israel. Pe mine mă interesează şi spectaculoziteta jocului, pentru atragerea spectatorilor. Decât să adormi pe stadion, la un chinuit 0-0, prefer întotdeauna un 2-2 de exemplu. Cred că vom avea un parcurs bun cu Mihai Teja, un antrenor elegant din toate punctele de vedere", a mai completat omul de afaceri care conduce FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele