Ultima oră
Rapid are concurenţă! Ce echipă a intrat în cursa pentru Mircea Lucescu Rapid are concurenţă! Ce echipă a intrat în cursa pentru Mircea Lucescu
Ante Roguljic nu rămâne la Universitatea Cluj. Croatul va fi în lotul altei formaţii din Superliga Ante Roguljic nu rămâne la Universitatea Cluj. Croatul va fi în lotul altei formaţii din Superliga
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV

Valeriu Iftime, declaraţia zilei. Patronul Botoşaniului, sincer în ceea ce priveşte experienţa din fotbal: ”Nu e un cuvânt exagerat”

FC Botoșani Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20401137/1/fc-botosani-shkendija-liga-europa-17-09-2020.jpg

Valeriu Iftime este unul dintre patronii din Casa Liga 1 care au reuşit să crească o echipă, în cazul de faţă FC Botoşani, după principii corecte şi sănătoase. Omul cu banii de la gruparea moldoveană a declarat, însă, că patronii intră în fotbal prin anumite circumstanţe, cum e şi cazul său.

Aşa cum a obişnuit, Valeriu Iftime a comentat într-o notă amuzantă pătrunderea în lumea fotbalului, spunând că face parte din ”categoria fraierilor”. Totul a plecat de la pasiune, dar sunt şi alţi foşti patroni de cluburi care au mers după aceeaşi idee, iar apoi au regretat. E cazul lui Adrian Porumboiu, fost la FC Vaslui.

E greu să creşti în fotbal, să faci bani. Nu ştiu un patron care s-a băgat în fotbal ca să facă bani. Unii s-au băgat pentru nume, unii s-au băgat dintr-o eroare regretabilă, cum sunt eu. (n.r. – Din ce categorie faceţi parte?) A fraierilor! Nu e un cuvânt exagerat, asta este.

E o anumită pasiune, responsabilitate. Una peste alta, fotbalul nu este o afacere, mai ales în România şi mai ales în zilele noastre”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

 Dinamo a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Jocul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna s-a stins brusc. Problema s-a remediat rapid şi partida s-a reluat după 13 minute.

Au marcat Ongenda 13’ şi Kage 19’ (penalti) pentru oaspeţi, respectiv Torje 85’ (penalti).

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu (Ţîră 75’), Ivanovski, Bani. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Florescu 52’), Edjouma, Ongenda (Fili 81’) – Santos (Tchakonte 41’), Roman (Sila 81’), Kage. Antrenor: Marius Croitoru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele