Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Valeriu Iftime, declaraţie curajoasă: "E de valoarea lui Stanciu. E mai inteligent şi mai fin în driblinguri"

Superliga Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20026292/1/stanciu.jpg
 
Olimpiu Moruţan a avut o prestaţie bună în meciul pe care FCSB l-a câştigat la Botoşani, 2-0, iar Valeriu Iftime nu ezită să-l compare cu Nicolae Stanciu şi să-l propună la naţionala mare.
 
Talentatul mijlocaş ofensiv al FCSB-ului face constant pasul în faţă, devine din ce în ce mai influent în angrenajul lui Toni Petrea, iar calitatea tehnică incontestabilă îl face pe fostul său patron să-l pună la acelaşi nivel cu Nicolae Stanciu. În timp ce Moruţan a declarat că speră să meargă cu naţionala Under 21 la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, Iftime vrea un pas în faţă pentru fotbalistul pe care l-a vândut la FCSB:
 
"Eu îl văd şi acum pe Moruţan la naţională. Trebuie să joace în orice echipă, dacă are un sfert de oră la naţională poate avea valoare adăugată. El e de valoarea lui Stanciu, sunt doi fotbalişti care pot să facă jocul. E mai inteligent şi mai fin în driblinguri. E mai inteligent în pase, se poate descurca pe spaţii aglomerate", a declarat Iftime, luni dimineaţă, la Pro X.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele