Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Valeriu Iftime, despre transferul lui Kevin Boli la FCSB: ”Este un caz închis”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 6 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20850922/1/universitatea-craiova-fc-botosani-superliga-superbet-29-08-2022-1.jpg

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a anunţat că un potenţial transfer al fundaşului central Kevin Boli (31 de ani) la FCSB reprezintă pentru el un subiect închis.

Astfel, Boli va continua să îmbrace până în perioada de transferuri de iarnă tricoul formaţiei moldave. Iftime, deranjat de prima ofertă a lui Gigi Becali, a refuzat strategic să spună ce planuri are ulterior cu apărătorul central ivorian născut în Franţa.

”Gata! Un eventual transfer al lui Boli la FCSB este un caz închis. Gigi Becali nu a mai revenit cu nicio ofertă către noi, dar nici eu nu am vrut să îl mai contactez pe patronul FCSB pentru a mai negocia. Sincer, nici nu prea am vrut să îl dau la FCSB.

Iar prima ofertă de transfer zici că a fost făcută mai mult la mişto. Boli rămâne la noi, iar din iarnă vom vedea ce o să se mai întâmple. Nu mă întrebaţi ce planuri am acum cu Boli…că nu vă pot spune!”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

4 meciuri a bifat Kevin Boli pentru FC Botoşani în actuala stagiune a Superligii României. El are în palmares 3 titluri de campion cu CFR Cluj (2017-2018, 2019-2020 şi 2020-2021) şi unul cu Farul Constanţa (2016-2017, pe vremea când echipa se numea Viitorul).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele