Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Valeriu Iftime, dispus să cedeze FC Botoşani: ”Aş face-o cu mare plăcere”

FC Botoșani Publicat pe 3 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20694104/1/iftime-fb.jpg

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a pierdut multe milioane de euro de când a preluat echipa din Moldova. Din acest motiv, despre care omul de afaceri a tot vorbit în ultima perioadă, ar lua în calcul să lase echipa pe mâna altcuiva, fiind dispus chiar să se retragă din proiect.

Multe milioane are de luat Valeriu Iftime de la FC Botoşani, în privinţa banilor pe care i-a împrumutat. Este dispus să vândă clubul către alt om influent şi potent financiar.

Nu sunt dispus nicio secundă să pierd bani. Până la urmă, fotbalul nu ţi-l bagă nimeni cu forţa. Eu mi-am asumat presiunea asta cu asociaţii mei. E adevărat că este o limită, care este o chestiune umană, dacă să mai dai sau nu bani. Cateogric că atunci când lucrurile nu merg toate orizonturile se închid.

Eu nu trăiesc din fotbal, nici nu am trăit din fotbal. Iubesc fotbalul, iubesc spectacolul sportiv, aş face orice ca fotbalul din România să fie mai frumos, mai productiv ca spectacol, mai urmărit de oameni, cu mai multă emoţie, dar am limitele mele.

Dacă cineva mi-ar da o soluţie să predau clubul ăsta unui om într-un mod civilizat, nu să o desfiinţăm, aş face-o cu mare plăcere.

Şi cu angajamentul să mai dau nişte bani, că stau aici, dar nu mai vreau să fiu expus. Am alte proiecte pe care vreau să le coordonez care fac bine locului unde sunt eu aici, în Botoşani, în ajutorul comunităţii. Dacă era să pun accent pe bani eram în altă zonă”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Marius Croitoru rămâne la FC Botoşani

Au fost ceva discuţii între Marius Croitoru şi Valeriu Iftime, din cauza faptului că FC Botoşani nu mai avea rezultate prea bune în Casa Liga 1, însă se pare că acum situaţia s-a reglat. Omul de afaceri a declarat că a avut anumite discuţii cu antenorul, iar situaţia e una pusă la punct acum, astfel că îl vrea în continuare la echipă pe Croitoru.

În acest sezon, FC Botoşani n-a mai prins play-off-ul, iar ceea ce îl nemulţumeşte pe Valeriu Iftime este faptul că echipa nu joacă, nu neapărat că nu are rezultate. Patronul moldovenilor a vorbit deschis despre situaţia echipei la nivel sportiv.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele