Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Valeriu Iftime, dur cu Olimpiu Moruţan: ”Talentul nemuncit este ca un fier care rugineşte”

Stranieri Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20806471/1/mor.jpg

Valeriu Iftime, unul dintre oamenii care şi-a pus încrederea în Olimpiu Moruţan în momentul în care mijlocaşul juca pentru echipa sa, FC Botoşani, pare că şi-a luat gândul de la faptul că jucătorul va ajunge un nume important pentru fotbalul românesc. Omul de afaceri e convins că motivul pentru care Moruţan nu a reuşit la Galatasaray este legat de neimplicarea la antrenamente.

Iftime a declarat că cedarea lui Moruţan în Italia, în Serie B, la Pisa, este ultima şansă a acestuia de a reuşi şi de a demonstra că are capacitatea să atingă un anumit nivel. În caz contrar, doar cu talentul, nu poate face mare lucru.

Moruţan este un jucător talentat. Am vorbit mult despre el. El n-a făcut nimic pentru fotbalul românesc. Mai nimic! Dacă nu înţelege că e ultima lui şansă… sigur că e bine că a plecat, acolo nu juca.

Până în acest moment, nu l-am văzut să ne rupă gâtul. La FCSB n-a fost cel mai bun, iar la Galatasaray a făcut patru-cinci meciuri şi s-a oprit. Nu ştiu în ce măsură îşi poate reveni. Talentul nemuncit este ca un fier care rugineşte", a spus Iftime, pentru ProSport.

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la clubul italian Pisa, din Serie B. Moruţan (23 de ani) a fost cedat la formaţia din Peninsulă pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv.

Moruţan, împrumutat pentru 150.000 de euro

Conform site-ului oficial al lui Galatasaray, suma plătită de clubul italian pentru împrumut este de 150.000 de euro, dar transferul definitiv, activat până la data de 31 mai 2023, îi va costa pe cei de la Pisa suma de 5,5 milioane de euro. Tot pe site-ul grupării din Istanbul se precizează faptul că dacă Moruţan va juca în cel puţin 25 de meciuri, câte 45 de minute şi Pisa va promova în Serie A, se va activa transferul definitiv în schimbul a 5,5 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele