Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Valeriu Iftime s-a regăsit printre sponsorii sportivei Elina Svitolina: ”Intram peste tot, aveam şi o boxă specială la Roland Garros”

Tenis Publicat pe 27 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20900918/1/iftime.jpg

Elina Svitolina, 28 de ani, fost număr 3 mondial, a fost sponsorizată de un om din fotbalul românesc în urmă cu ceva timp. Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a fost implicat într-o ”afacere” prin care o sprijinea pe sportiva din Ucraina, prin asocierea cu un om de afaceri din Bulgaria, care e şi impresarul Svitolinei.

Era o structură în care Valeriu Iftime se regăsea la momentul respectiv, motiv pentru care, în urma sponsorizării pe care o oferea şi tenismenei din Ucraina, avea asigurată o boxă la Roland Garros.

Da, da, am fost (n.r. - sponsorul Svitolinei) printr-o conjunctură interesantă, cu un bulgar, care e impresarul ei. Am finanţat inclusiv doi sportivi din România, unul dintre ei Alex Creţu, parcă aşa îl chema, un băiat din Iaşi.

Pe lângă sponsorizarea unui sportiv trebuia să ţii şi vreo patru copii, erai obligat prin structura făcută atunci. Băiatul meu cel mare se ocupa de asta, prin el aveam nişte de astea la mână cu Svitolina, intram peste tot. Aveam o boxă specială la Roland Garros. N-am ştiut (n.r. - că a născut)”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Elina Svitolina şi Gael Monfils, părinţi pentru prima oară. Fetiţa lor se numeşte Skai

Micuţa Skai s-a născut, luna acesta, octombrie, după cum au anunţat jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina şi francezul Gael Monfils, părinţii ei.

Am petrecut cea mai incredibilă noapte din viaţa mea, care s-a încheiat cu cel mai frumos cadou în jurul orei 6 dimineaţa. Elina a fost puternică şi curajoasă. Nu pot să-i mulţumesc suficient soţiei mele şi lui Dumnezeu pentru acest moment incredibil. Bine ai venit în lume, micuţa mea prinţesă Skai”, a scris jucătorul de 36 de ani pe Twitter.

Elina şi Gael s-au căsătorit în iulie 2021.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele