Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Valeriu Iftime, supărat pe echipa sa. ”Ce am văzut aseară la prima repriză şi la meciul cu Viitorul, m-a speriat, pur şi simplu”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20625796/1/iftime.jpg

Farul Constanţa a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 29-a a sezonului regulat al Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Nedelcu 15’ şi De Nooijer 90 +1’.

Moldovenii vor rata play-offul, dacă vor pierde meciul cu FC Argeş de luni. Patronul echipei s-a declarat extrem de dezamăgit de ce se întâmplă şi a punctat faptul că antrenorul Marius Croitoru putea gestiona altfel din punct de vedere tactic disputa cu Farul.

"Sunt mai mult derutat, supărat şi sper să pot să joc un meci bun luni, cu Argeş, să ajungem în play-out încă o dată, după două consecutive. Dar ce am văzut aseară la prima repriză şi la meciul cu Viitorul, m-a speriat, pur şi simplu.

Improvizăm. Improvizarea lui Marius era problema mea. Nu poţi să-l pui pe Braun atacant şi pe Haruţ fundaş în locul lui. E un exemplu.

Nu poţi să vii cu celălalt, care este winger şi să-l pui fundaş. Şi cred că şi juniorul ăla. Dar astea sunt detalii din prima repriză. Nici nu e de talia lui Dican.

Este excepţională comunicarea cu Marius, în continuare, dar tot aud că îl vrea ăla, că îl vrea ăla. Cine ştie? Poate la un moment dat mi se pare că chiar aşa o fi.

Dar eu sper că Marius să fie atent, modest, cu picioarele pe pământ şi să mergem mai departe. Dar dacă jucăm ca în prima repriză, când fiecare inventează orice, nu cred că Botoşaniul poate să fie o echipă de play-off",
a spus Iftime, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele