Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Valeriu Iftime ţinteşte sus! Vrea în play-off sezonul următor şi negociază cu un antrenor apreciat în SuperLigă

FC Botoșani Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21128831/1/iftime.jpg

Marius Croitoru, ultima dată la FC Argeş, este aproape să semneze cu FC Botoşani, formaţia la care s-a lansat, ca antrenor, în fotbal. În vârstă de 42 de ani, tehnicianul ilfovean le-a antrenat pe FC U Craiova şi FC Argeş în sezonul actual, însă fără rezultate notabile.

Despărţirea produsă în vara anului trecut nu le-a fost de bun augur nici moldovenilor, FC Botoşani fiind abia pe locul 6 în play-out, la doar trei puncte peste ultimul loc care duce la barajul pentru menţinerea în Superligă. Acum, conform GSP, Marius Croitoru a fost văzut recent în Botoşani, unde a avut contacte cu foştii săi fotbalişti.

O revenire a tehnicianului nu pare deloc imposibilă, acesta păstrând o relaţie bună cu patronul echipei, Valeriu Iftimie. Pentru ocazia asta o să-i rămân recunoscător toată viaţa. A riscat şi cred că m-am ridicat la nivelul aşteptărilor.”, povestea Marius Croitoru despre momentul în care a preluat pentru prima dată echipa din Moldova.

Actualul antrenor de la FC Botoşani, Flavius Stoican, cel mai probabil va fi demis după ultimul joc al stagiunii, partidă de sâmbătă cu deja retrogradată CS Mioveni, de la ora 14:45, în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro! Deşi i-a fost prelungit contractul în urmă cu două luni, finanţatorul Valeriu Iftimie este decis să scape cât mai repede de Stoican şi să îl instaleze, din nou, pe Marius Croitoru.

Flavius Stoican nu mai are obiectiv la Botoşani pe final de sezon

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii, în etapa trecută

  • Au marcat Sigurjonsson ’23 şi Ricardinho ‘90+3.

Antrenorul celor de la Botoşani, Flavius Stoican, a declarat că e dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit calificarea în barajul pentru Conference League, acolo unde vor juca FCU Craiova şi FC Voluntari, din play-out.

”Câteodată nu îţi iese ce îţi doreşti, am întâlnit un adversar mai bun. Se poate spune şi aşa, îţi oferă o oarecare linişte, dar dorinţa nu ne-a luat-o nimeni. Nu am fost echipa care ar fi meritat să meargă la baraj.

Una peste alta, e un sezon bun, pentru că am reuşit să ne menţinem în prima ligă.

Vedeţi ce bucurie e şi pentru echipele din Liga 2 ce promovează şi ce stres e pentru echipele din play-out care depind de ultimele meciuri. Nu e uşor, dar vreau să felicit jucătorii, e meritul lor că au menţinut echipa în Liga 1.

Nu vreau să o tratăm superficial (n.r. ultimul meci din play-out) . Vor fi jucători din academie pe care abia aştept să îi văd la lucru”,
 a declarat Stoican, la flash-interviuri.

Articol scris de Tudor Moisa

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele