Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”

Liverpool Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21571117/1/profimedia-0826504957.jpg

Toată lumea trebuie să se uite în oglindă, a spus căpitanul echipei Liverpool, Virgil Van Dijk, care le cere coechipierilor săi să se autodepăşească, după eşecul cu Everton, din Premier League.

"Ascultaţi, suntem foarte dezamăgiţi din multe puncte de vedere şi cred că toată lumea trebuie să se uite în oglindă şi să se uite la propriile performanţe şi dacă au dat cu adevărat totul şi dacă vor cu adevărat să câştige campionatul", a declarat fundaşul central pentru Sky Sports.

„Încă luptăm şi mai avem meciuri... Trebuie să ne concentrăm din nou", a declarat olandezul.

Echipa engleză FC Liverpool a pierdut miercuri seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în faţa concitadinei Everton, în etapa a 34-a din Premier League.

Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Everton este pe locul 16, cu 33 de puncte. Lider în clasament este Arsenal, cu 77 de puncte, iar pe locul 3 se află Manchester City, cu 73 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele