Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

"VAR previne prăbuşirea!" Cum a reacţionat presa din Spania după Sevilla - CFR 0-0

Europa League Publicat pe 28 feb 2020
mail-share icon Email

SEVILLA - CFR CLUJ 0-0 | Spaniolii s-au calificat în optimile Europa League graţie golului marcat în deplasare (1-1), iar partida retur s-a încheiat cu o mare controversă: golul anulat CFR-ului după henţul lui Traore.



Presa din Spania a acordat spaţii largi meciului de pe Sanchez Pizjuan, iar jurnaliştii de la Mundo Deportivo precizează că VAR-ul a salvat-o pe Sevilla de o eliminare ruşinoasă. Dincolo de calificare, presa iberică e critică la adresa echipei lui Lopetegui, care a suferit în dubla cu CFR.

"VAR previne prăbuşirea, dar nu şi furia. Sevilla trece în optimi graţie golului marcat în deplasare şi anularea unui gol celor de la Cluj cu trei minute înainte de final", notează El Mundo Deportivo.

AS: "În cele din urmă, 1-1 din prima etapă din România plasează Sevilla în optimi, dar jocul îmbunătăţit din La Liga s-a risipit. A fost o noapte din care Lopetegui trebuie să tragă concluzia că nu se poate juca pe Sánchez Pizjuán la fel dacă se doreşte să aspire la ceea ce se presupune că ar fi Sevilla, adică o echipă de top".

MARCA: "Toţi sfinţii şi îngerii au ajutat FC Sevilla să ajungă în optimile Ligii Europa în a doua zi de post, atât de sărbătorit în capitala andaluză. Norocul celor de la FC Sevilla a apărut pe final, când Păun a marcat, dar un henţ al lui Traore la începutul fazei a salvat echipa. Fanii au fost extrem de nemulţumiţi, iar jucătorii au multe de făcut pentru a face lucruri mari în această competiţie. FC Sevilla nu a arătat bine deloc, dar s-a salvat printr-un miracol",
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele