Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Vară "fierbinte" în Oltenia: trei transferuri de titlu pregătite de Mihai Rotaru!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20668755/1/rps5470a.jpg


Universitatea Craiova pregăteşte trei transferuri de top pentru sezonul viitor, în care Laurenţiu Reghecampf vrea să se implice cu şanse reale în lupta pentru titlul din Casa Liga 1. Fundaşii centrali Fernando Varela şi Syam Ben Youssef sunt primii pe lsita de achiziţii a lui Mihai Rotaru, una pe care-şi face loc şi Alexandru Mitriţă.
 
Sorin Cârţu e singurul candidat pentru postul de preşedinte al echipei, iar planul lui Sorinaccio este să încerce să aducă în Bănie cel puţin trei jucători de valoare. Cum Marius Constantin ajunge la final de contract, iar Screciu e folosit în centrul apărării mai degrabă ca o improvizaţie, marile dorinţe ale conducerii oltenilor sunt Fernando Varela şi Syam Ben Youssef. Primul devine liber de contract în vară şi e dorit insistent de Mihai Rotaru, în timp ce fostul fundaş al CFR-ului îşi va rezilia contractul cu bulgarii de la Beroe Stara Zagora şi ar putea semna liber de contract:
 
"Deja am început căutările împreună cu Marian Copilu, pe anumite posturi. Se ştie că Marius Constantin îşi termină contractul, trebuie să căutăm un fundaş central sau doi şi să nu mai simţim ce am simţit anul acesta. Screciu poate fi folosit şi la mijloc. Să vedem care este situaţia lui Houri, cum se va recupera", a declarat Cârţu, la Oltenia TV.

Alex Mitriţă, marele vis!

În paralel cu întărirea liniei defensive, Rotaru, Cârţu şi Copilu se gândesc din ce în ce mai mult la revenirea lui Alex Mitriţă. Mijlocaşul ofensiv a rămas aproapiat de tot ce înseamnă oraşul Craiova, nu mai e dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic începând din vară, iar conducerea Universităţii trebuie să găsească o soluţie pentru a se înţelege cu New York City FC şi a-l readuce în Bănie:
 
"M-aş bucura să vină Mitriţă la noi, dar asta este numai decizia şi puterea patronului, pentru că la bugetul acesta, de 7,5 milioane de euro, nu-ţi permiţi să achiţi nu ştiu câţi bani pentru Mitriţă. Numai patronul ar putea să rezolve chestia asta. Ar fi o butelie mare de oxigen pentru echipă, pentru compartimentul nostru ofensiv. Dar din moment ce PAOK nu activează clauza de cumpărare din vară, înseamnă că mai are contract cu americanii şi trebuie plătită o sumă de transfer", a mai punctat Cârţu.
mail-share icon Email
viewscnt