adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Varane a explicat decizia de a se retrage din naţionala Franţei. ”Jucăm tot timpul, nu ne oprim niciodată”

Fotbal Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21005372/1/profimedia-0744638837.jpg

Fundaşul Raphaël Varane s-a retras din naţionala Franţei la doar 29 de ani. Într-un interviu acordat Canal+ şi care va fi difuzat duminică, fundaşul de la Manchester United vorbeşte despre motivele acestei alegeri, evocând uzura fizică şi morală.

”Am dat totul, fizic, psihic. Când joci la nivel înalt, este ca o maşină de spălat. Jucăm tot timpul, nu ne oprim niciodată. Calendarele sunt supraîncărcate", a spus el.

Varane va deveni în curând tată pentru a treia oară şi vrea să profite de cât mai mult timp alături de familia sa. ”Simţeam că parcă mă sufoc. Fotbalistul era pe punctul de a înghiţi bărbatul".

Fundaşul Raphael Varane şi-a anunţat, joi, retragerea din echipa naţională a Franţei, alături de care a câştigat Cupa Mondială în 2018. Varane a spus că a fost o mândrie şi o onoare să joace pentru Franţa, subliniind că este momentul noii generaţii.

El are 93 de selecţii în naţionala Franţei şi a evoluat la trei ediţii ale CM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele