Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Varianta de antrenor a lui Mihai Stoica pentru FCSB: ”Îl văd pregătit pentru a prelua echipa”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20710813/1/mihai-stoica-uta-arad-4.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, îl vede pe Mihai Pintilii, actualul secund al lui Toni Petrea, o variantă foarte bună pentru postul de principal pe banca ”roş-albaştilor”.

Totuşi, Stoica este de părere că fostul căpitan al echipei patronate de Gigi Becali mai trebuie să aştepte încă doi-trei ani până când va avea licenţa care îi oferă dreptul de a fi antrenor principal.

”Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii. O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul şi licenţa. 

De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. - când Pintilii era dorit la naţională), fără să ştiu că el se uita. L-am atins la coarda sensibilă. Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aceea m-am luptat să nu plece la echipa naţională.

Pe Pintilii îl văd pregătit pentru a prelua echipa în 2-3 ani, când o să aibă licenţa, Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate. La noi nu poate nimeni.”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

11 goluri şi 11 pase de gol a reuşit Mihai Pintilii pentru FCSB în 175 de meciuri oficiale. Fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” a câştigat alături de aceştia ca jucător de două ori Liga 1 şi o dată Supercupa României.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele