Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Varianta Gicu Grozav la Rapid a picat, după ce cele două cluburi nu s-au înţeles. ”Ne vedem fiecare de echipa noastră”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20985452/1/petrolul-ploiesti-fc-arges-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Rapid nu a adus niciun jucător în acestă iarnă, iar principala ţintă a giuleştenilor, Gicu Grozav, va rămâne la Petrolul.

Petrolul nu s-a înţeles cu oficialii ”alb-vişiniilor” pentru mutarea lui Gicu Grozav, iar acest fapt a fost confirmat şi finanţatorul Rapidului, Victor Angelescu.

”A existat interes, dar, din ce ştiu eu, nu s-a ajuns la o înţelegere cu Petrolul. Nu am ajuns la o înţelegere şi ne vedem fiecare de echipa noastră, fiecare cu jucătorii lui. La momentul de faţă, nu există o negociere cu clubul sau cu jucătorul”, a spus Angelescu la Pro Arena.

”Lupii galbeni” au cerut 250.000 de euro în schimbul extremei stânga, iar Rapid a făcut o ofertă de 50.000 de euro, conform GSP.ro

Gicu Grozav, despre plecarea de la Petrolul

”N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situaţie mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt.

Nu aş vrea să discut despre Rapid. Da, este un club mare, cu suporteri frumoşi, galerie în spate, un proiect frumos, cu Mutu, antrenor. Am tricoul lui, este o amintire plăcută pentru mine, a fost un jucător mare şi îl păstrez.

Sincer, nu mă gândeam (n.r. -  că ar putea fi antrenat de Adi Mutu), dar fotbalul se schimbă, viaţa merge înainte şi se pot întâmpla multe lucruri. Eu îmi doresc să fiu sănătos şi vedem ce se va întâmpla”, a declarat Gicu Grozav după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele