Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Variantă nouă pentru Adrian Mititelu: antrenorul din SuperLigă poate prelua FC U Craiova!

FC Argeș Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20899024/1/adm.jpg


Trecut în plan secund la FC Argeş după 0-2 pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, Andrei Prepeliţă (36 de ani) şi-ar putea continua carierea tot în SuperLigă. Fostul mijlocaş a devenit, în ultimele ore, o variantă viabilă pentru înlocuirea lui Marius Croitoru pe banca celor de la FC U Craiova.
 
Fostul mijlocaş al oltenilor în perioada 2007-2011, înaintea dezafilierii clubului de către Federaţia Română de Fotbal, Prepeliţă a lăsat o impresie bună în Trivale, dar mandatul său a ajuns la final odată cu decizia Consiliului Director de a-l înlocui cu secundul Constantin Schumacher. Totuşi, lucrurile bune făcute de "Prepe" la Piteşti, unde a transformat o nou-promovată într-o pretendentă la titlu, nu au fost trecute cu vederea.
 
Conform gsp.ro, tânărul antrenor a intrat în vederile lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova negăsind încă o altă variantă după demiterea lui Marius Croitoru. Avantajul lui Prepeliţă e legat de trecutul comun pe care-l are cu omul de afaceri din Bănie, el fiind unul dintre jucătorii importanţi ai perioadei în care Mititelu încerca să se bată la titlu şi să se califice în cupele europene. 
 
În 2007, Prepeliţă era cumpărat de Mititelu chiar de la FC Argeş, cu 700.000 de euro, apoi, timp de patru sezoane, era unul dintre liderii frumoasei echipe în care Mititelu şi-a pus speranţe. A plecat până la urmă în 2011, odată cu dizolvarea formaţiei, şi a semnat cu FCSB, formaţia la care a atins cele mai bune performanţe ale carierei. Anii au trecut, Prepeliţă s-a transformat într-un antrenor promiţător, care a demonstrat deja la FC Argeş de ce e în stare, iar Mititelu se gândeşte serios să-i acorde şansa de a o antrena pe FC U.

De altfel, Prepeliţă a mai fost un nume interesant pentru FC U Craiova şi în 2021, când Adrian Mititelu a încercat să-l aducă în locul lui Eugen Trică, dar ex-mijlocaşul era legat de contractul pe care-l avea la Piteşti.
 
În acelaşi timp, Marius Croitoru, fostul tehnician al oltenilor, e una dintre opţiunile pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FC Argeş, care se mai gândesc şi la varianta aducerii lui Constantin Gâlcă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele