Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Variantă pentru Chipciu. Unde poate ajunge mijlocaşul, după ce fanii l-au "interzis" la Universitatea Cluj

CFR Cluj Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20744534/1/chip.jpg


Alexandru Chipciu (33 de ani) nu intră în planurile lui CFR Cluj, a fost refuzat de fanii rivalei Universitatea Cluj, iar acum caută o altă opţiune pentru sezonul 2022/2023. O variantă de ultim moment a apărut din Turcia!
 
Mijlocaşul e remunerat de campioana României cu 21.000 de euro în fiecare lună, dar, chiar şi aşa, nu intră în planurile de viitor ale lui Dan Petrescu. Chipciu mai are un an de contract cu CFR Cluj, iar clubul încearcă să scape de salariul său pentru a elibera bugetul şi a putea transfera alţi jucători, iar sport.ro anunţă că fostul internaţional ar putea ajunge în Turcia, acolo unde e dorit de o formaţie din prima ligă care e gata să-i ofere un salariu apropiat de cel pe care-l încasează în Gruia.
 
În momentul în care i-a devenit clar că Dan Petrescu nu-i va putea oferi mai mult decât un rol de rezervă şi în acest sezon, Alex Chipciu a încercat să se transfere la rivala Universitatea Cluj, însă mutarea a fost blocată de ultraşii "Şepcilor Roşii", care nici nu au vrut să audă de venirea unui fotbalist care s-a încununat campion al României în Gruia.
 
De-a lungul carierei, Chipciu a mai jucat în străinătate pentru Anderlecht, echipa care l-a cumpărat de la FCSB, şi Sparta Praga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele