Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Variantă pentru înlocuirea lui Koljic! Cine e atacantul dorit de Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20852325/2/koljicfb.jpg

Universitatea Craiova este nevoită să facă un transfer în perioada următoare, după ce Elvir Koljic s-a accidentat şi va absenta pentru luni bune. Oltenii caută variante, iar Kevin Luckassen este principala soluţie se pare, mai ales că este şi liber de contract.

În vârstă de 29 de ani, atacantul născut în Olanda a jucat ultima dată în Turcia, la Kayserispor, de care s-a despărţit în iulie. Nu e străin de România, el mai evoluând de-a lungul carierei la Poli Iaşi, fosta Viitorul Constanţa actuala Farul şi Sepsi.

Conform Fanatik, Luckassen este în vizorul staffului lui Mirel Rădoi, iar mutarea s-ar putea face în câteva zile, dacă părţile vor ajunge la un acord şi dacă oltenii vor decide, în cele din urmă, că olandezul e cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Koljic.

Luckassen a fost aproape de Rapid în vară

Kevin Luckassen, fost atacant la Poli Iaşi, fosta Viitorul Constanţa şi Sepsi, aparţinea de Kayserispor, echipă la care a fost dus de Dan Petrescu, şi se încadra în scenariul venirii la Rapid săptămânile trecute. El părea cea mai realistă variantă, în condiţiile în care turcii de care era legat la momentul acela au acceptat să-l împrumute sezonul trecut la Sepsi OSK.

În cele din urmă, transferul lui Kevin Luckassen (29 de ani) la Rapid a picat! Atacantul olandez nu a mai semnat cu giuleştenii din cauza faptului că solicita mult prea mult la capitolul salariu, iar echipa lui Adrian Mutu nu a fost de acord cu cerinţele. A fost o diferenţă destul de mare între cât a cerut jucătorul şi cât a oferit Rapid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt