adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Varianta revenirii Formulei 1 în Rusia, exclusă din start: "Nu vom negocia cu ei!"

Formula 1 Publicat pe 24 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20830470/1/f1.jpg


Stefano Domenicali, preşedintele Formula One Group, a exclus, într-un interviu pentru Bild, varianta revenirii F1 în Rusia.
 
“Am crezut mereu că nu trebuie să spui niciodată ‘niciodată’. Însă în acest caz, pot să promit că nu vbom mai negocia niciodată cu ei. Nu va mai exista o cursă de Formula 1 în Rusia”, a spus Domenicali.
 
În acest an, Marele Premiu al Rusiei era programat la 25 septembrie, însă în martie, la c  teva zile după începutul ofensivei militare a ruşilor în Ucraina, administratorii drepturilor comerciale ale F1 au rupt contractul cu organizatorii cursei din Rusia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele