adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Varianta surprinzătoare de înlocuitor a lui Mihai Rotaru pentru Laurenţiu Reghecampf

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20736955/1/reghecampf.jpg

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a luat o decizie surprinzătoare cu privire la înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca oltenilor.

Deşi fostul selecţioner Mirel Rădoi se bucură de susţinerea preşedintelui ”leilor”, Sorin Cîrţu, Rotaru a pus ochii pe un alt tehnician cu ceva mai multă experienţă în Casa Liga 1.

ProSport notează că finanţatorul grupării din Bănie şi-l doreşte cu orice preţ pe Laszlo Balint, fostul antrenor al celor de la UTA. Mai mult decât atât, Balint ar fi refuzat oferta lui Valeriu Iftime, de la FC Botoşani, tocmai pentru a aştepta înlăturarea lui Reghecampf de la Craiova.

Laurenţiu Reghecampf nu este dispus să plece din Bănie decât dacă i se achită clauza de reziliere prevăzută în contract. Chiar FCSB, fosta sa echipă cu care a scris istorie, ar putea fi o variantă pentru un nou angajament ca antrenor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri