Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Variantă surprinzătoare la CFR: Andrea Mandorlini, luat în calcul pentru banca tehnică!

CFR Cluj Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20864718/1/3a.jpg


CFR Cluj se pregăteşte de luarea unei decizii importante în această perioadă, iar Neluţu Varga nu discută doar cu Dan Petrescu şi Cosmin Contra, ci şi cu Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenor italian care a mai stat pe banca feroviarilor şi care are peste 120 de meciuri în Serie A!
 
Discuţia dintre Varga şi Petrescu, decisivă pentru soarta băncii tehnice a campioanei ultimilor cinci ani, s-a amânat pentru zilele viitoare, la cererea antrenorului, dar board-ul clujenilor lucrează, în paralel, şi pe alte două direcţii. Cosmin Contra este favorit să preia postul de antrenor în cazul în care SuperDan îl va lăsa liber, dar surpriza e reprezentată de intrarea la negocieri a lui Andrea Mandorlini.
 
ProSport anunţă că tehnicianul italian în vârstă de 62 de ani a avut primele contacte cu oamenii din conducerea CFR-ului şi le-a transmis acestora că nu ar spune nu unei noi aventuri în Gruia, mai ales că în 2010 le-a adus ardelenilor titlul de campioni ai României, dar şi Cupa şi Supercupa. În acest moment, experimentatul antrenor italian e liber de contract de aproape 18 luni, ultima dată antrenând în Serie C, la Padova.
 
Dacă "Guriţă" se teme de situaţia financiară de la CFR Cluj şi i-a pus în vedere lui Neluţu Varga că ar dori plata în avans a mai multor salarii, Mandorlini nu este un antrenor scump şi vede în CFR Cluj posibilitatea de a-şi relansa cariera intrată în impas în ultimii ani. După experienţa din Gruia, din 2010, el le-a antrenat în Serie A pe Hellas Verona şi Genoa, strângând, de-a lungul carierei, 122 de partide pe prima scenă a fotbalului italian.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele