Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a deschis scorul! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a deschis scorul!
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Vasile Miriuţă e sigur: "CFR va fi campioană! FCSB nu bate la Craiova"

CFR Cluj Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email


Fost antrenor la CFR Cluj, Vasile Miriuţă crede că Dan Petrescu va reuşi să redreseze corabia pe finalul de sezon, se va folosi de experienţa sa şi a jucătorilor şi va aduce în Gruia al cincile titlu consecutiv de campion al României. Cum? Cu o mână de ajutor dinspre Universitatea Craiova!
 
Lupta pentru coroana din Casa Liga 1 s-a ascuţit teribil în ultima perioadă, CFR, FCSB şi Craiova sunt văzute cu şanse, iar suflarea fotbalistică a României aşteaptă un meci decisiv între trupa lui Petrescu şi cea a lui Petrea pentru desemnarea formaţiei care va câştiga titlul. Pentru Vasile Miriuţă, însă, calculele sunt altele. Antrenorul crede că FCSB nu va câştiga la Craiova, dar şi că CFR va reuşi să bată tot până la final şi, implicit, să ridice trofeul deasupra capului:
 
"CFR trece printr-un moment mai greu, mai greu ca în anii precedenţi, dar va fi campioană, pentru că nu va mai pierde niciun meci. FCSB nu cred că va putea să bată la Craiova (n.red - U. Craiova - FCSB se joacă în antepenultima etapă a sezonului).
 
Jocul CFR-ului nu e aşa cum îşi doresc ei, dar au ce cel mai bun antrenor din România, cei mai experimentaţi jucători şi va gestiona perfect ultimele meciuri", a declarat fostul mijlocaş, miercuri, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele