Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Vasile Miriuţă, impresionat de jocul unei echipe din Champions League! "Peste City' | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21555101/2/miriuta.png

Real Madrid şi Manchester City au remizat, scor 3-3, în turul sferturilor Champions League.

Ambele echipe au practicat un fotbal extraterestru, dar Vasile Miriuţă a ţinut să evidenţieze jocul prestat de Real Madrid. 

Tehnicianul a spus că nu a mai văzut o asemenea echipă reactivă şi a punctat că madrilenii au fost peste Manchester City, în meciul de marţi seară.

"Real Madrid mi-a plăcut extraordinar de mult! Sincer, nu am văzut echipă, pe recuperare, să accelereze jucătorii cum accelerează cei de la Real Madrid.

I-am văzut cu toţii pe Rodrygo, pe Vinicius, pe Valverde. Deci, o aşa echipă, să accelereze după ce a recuperat mingea, eu nu am văzut. A fost fantastic să îi priveşti aseară!

Într-adevăr, pe Guardiola îl ştim: joc, pase, posesie.E o echipă (n.r. Manchester City) care nu ştii ce joacă câteodată şi ieri chiar au pus probleme, până când au avut acele momente, acele 10 minute în care au încasat două goluri.

În rest, mi-a plăcut Real. Senzaţional! Ce reacţie, ce echipă reactivă, ce jucători! Şi Bellingham, chiar dacă nu are o viteză extraordinară, a venit cu lateralii.

Mi-a plăcut enorm Real, peste City! Sincer, peste City, din toate punctele de vedere. Mi-ar plăcea Real şi Bayern să meargă mai departe", a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri