Ultima oră
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider
Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG

Vasile Miriuţă, revenire spectaculoasă la o echipă din Superligă? ”Te duci şi îţi asumi!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21520817/1/captura-ecran-699.png

Nicolae Dică se desparte de FC Voluntari, după doar o lună şi jumătate! El a venit în locul tandemului Ilie Poenaru-Marin Dună.

Cei de la Digi Sport scriu că tehnicianul a fost demis, după ce ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Dică nu a bifat nicio victorie la Voluntari, obţinând 3 egaluri şi 4 eşecuri.

Acum, FC Voluntari vrea să facă o schimbare pe banca tehnică, iar cei de la sport.ro au precizat că echipa din Ilfov este gată să îl readucă la club pe Liviu Ciobotariu, omul care a făcut rezultate bune în trecut la echipă. 

Totuşi, niciun anunţ nu a fost făcut oficial în legătură cu acest lucru, mai mult decât atât, Liviu Ciobotariu ar fi refuzat deja pe Voluntari. În direct la Prima Sport, Vasile Miriuţă a analizat situaţia de la echipa ilfoveană. 

Antrenorul a fost întrebat dacă ar fi tentat să preia echipa, dar a refuzat clar. 

”Te duci şi îţi asumi!”

”Îl aduci şi îl dai după 7 etape afară? Care e logica? Păi, de ce să mă duc la Voluntari? Nu stau bine aici la tine în emisiune. Iar o să zică lumea că sunt arogant, dar nu m-aş duce. Sunt bine cum sunt momentan.

E foarte greu, dar te duci şi îţi asumi. E foarte greu. Sunt unii antrenori care se duc şi nu îşi asumă că poţi retrograda. Te duci, încerci. Retrogradezi, asta e viaţa. Nu mai dai vina pe ce a fost înainte”, a spus Vasile Miriuţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele