Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Vasili Hamutovski şi-a aflat sentinţa! Câte zile va petrece în arest fostul portar

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20877329/1/vs.jpg

Vasili Hamutovski (44 de ani) a fost arestat în Belarus în cursul zilei de sâmbătă. Fostul portar risca o pedeapsă între trei şi şapte ani de închisoare, sau anumite retricţii de libertate.

Cei de la Tribuna.com scriu că Hamutovski a fost judecat în cursul zilei de luni şi a primit o pedeapsă de 13 zile de arest. Instanţa l-a găsit vinovat deoarece: „a trimis pe canalul de Telegram materiale considerate extremiste în Belarus”.

Canalul TV pro-Lukşhenko (n.r. preşedintele din Belarus) i-a pus echicheta de trădător:

„Un fotbalist celebru în trecut, portar al naţionalei de fotbal, a început să joace într-o bandă de extremişti fugari, presupuşi sportivi, transformându-se într-un complice al Herasimeniei (n.r- Aliaksandra Herasimenia, dublă vicecampioană olimpică la Londra 2012, bronz olimpic la Rio 2016, sportivă fugită din Belarus, aflată în Lituania), Levchenko (n.r- Iulia Levcenko, fostă baschetbalistă, a jucat 4 sezoane în WNBA. a fost arestată în trecut pentru proteste) şi alţi trădători.
 
Belarus i-a dat toate oportunităţile pentru o carieră şi să câştige bani, dar se pare că n-a fost destul, iar el a început să îşi urască propria ţară. Şi să închirieze pentru 60.000 euro o cabană din cartierul Drozdy (Drazdy) către Ambasada Ungariei în acelaşi timp.
 
Nerecunoştinţa şi lăcomia duc întotdeauna la pieire. S-a întors de câteva ori în ţară pentru servicii medicale de înaltă calitate, care în Belarus sunt de câteva ori mai ieftine decât în străinătate. Păcat că multe personalităţi media din ţara noastră, care au făcut atât de multe pentru a o populariza, cad în tactica fugarilor precum copiii mici şi creează artificial mitul 97% (n.r- rezultat al opozanţilor lui Lukashenko la sondaje online prin care susţin că 97% dintre bieloruşi îl vor dat jos)”, scrie presa pro Lukaşenko.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri