Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Venirea lui Ciobotariu la FCSB, blocată de un apropiat al lui Gigi Becali!

FCSB Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20907137/1/pandele.jpg


Venirea lui Liviu Ciobotariu, 51 de ani, la FCSB e blocată în acest moment de Florentin Pandele (foto sus), finul lui Gigi Becali. Primarul din Voluntari nu ar dori să se despartă de antrenorul care l-a dus în finala Cupei României şi pe locul al patrulea în play-off-ul ediţiei trecute, chiar dacă naşul său s-a înţeles de principiu cu fostul fundaş central.
 
Dacă negocierile dintre Becali şi Ciobotariu s-au derulat rapid, finanţatorul FCSB acceptând toate doleanţele antrenorului, Ciobi a avut o primă discuţie cu primarul Florentin Pandele, în cursul dimineţii de marţi, însă aceasta nu s-a desfăşurat aşa cum şi-a dorit tehnicianul în vârstă de 51 de ani. Pandele i-a transmis antrenorului său că nu vrea să desfacă înţelegerea, motivând că are în continuare încredere în el şi în capacitatea de a duce echipa în play-off. Imediat după prima discuţie, Ciobotariu s-a prezentat la antrenamentul de miercuri al lui FC Voluntari, urmând ca negocierile pentru ruperea contractului să fie reluate în cursul după-amiezii.

Becali şi Pandele, relaţie fotbalistică rece

Iniţial, se credea că legătura de rudenie dintre Becali şi edilul din Voluntari vor facilita trecerea lui Ciobotariu la FCSB, însă între cei doi există resentimente din finalul sezonului trecut. Atunci, FC Voluntari încurca FCSB, 2-2 pe Arena Naţională, şi spulbera şansele la tilu ale roş-albaştrilor, iar Becali se arăta dezamăgit de atitudinea celui căruia i-a fost naş la cununia cu Gabriela Firea:
 
"Cei de la Voluntari au jucat pe 1.500 de euro de la Primărie şi pe 3.000 de la CFR. M-a deranjat că au luat primă de la CFR! De ce a dat Primăria 1.500 de euro primă? Era în dezavantajul lor, n-aveau de ce s-o dea, pur şi simplu n-are nicio logică. 
 
Mă refer la faptul că o echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem chiar prieteni şi rude la echipă, la Voluntari. Nu se poate aşa ceva! Cum să permită primarul să ia primă de la duşmanii mei? Eu am zis să se joace corect. Nu mi se pare normal să dai primă împotriva naşului tău. Asta e supărarea mea", spunea Becali, în mai.
 
Iar declaraţiile lui Becali nu i-au picat deloc bine lui Pandele:
 
"M-a durut extraordinar de mult ce a spus Gigi Becali. Eu îmi respect rudele şi ţin foarte mult la ele. Când naşul meu Gigi Becali a primit condamnare şi a trebuit să plece la puşcărie, eram lângă Gheorghe Hagi şi plângeam amândoi. Nu de spectacol, nu de imagine, ci din suflet", replica omul politic.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele